AFIS Christmas Event at 'The Mall of Cyprus'

Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση ΑΦΗΣ στο ‘The Mall of Cyprus’

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με στόχο την προώθηση της ανακύκλωσης μπαταριών οικιακού τύπου οργάνωσε το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου στο ΄The Mall of Cyprus’, η ΑΦΗΣ.

Στην εκδήλωση, παιδιά και γονείς είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την ανακύκλωση μπαταριών παίζοντας με τα διαδικτυακά παιχνίδια της ΑΦΗΣ για όλες τις ηλικίες, να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό «Κάνε την ανακύκλωση μπαταριών παιχνίδι» και να διασκεδάσουν με τις μασκότ του Οργανισμού, τον Μπαταριούλη και την Μπαταριούλα. Στο διαγωνισμό συμμετείχαν μικροί και μεγάλοι φίλοι της ανακύκλωσης, ενώ νικητές αναδείχθηκαν η Βικτώρια Νεοφύτου και ο Αντρέας Καραολής, οι οποίοι παρέλαβαν στο τέλος της εκδήλωσης τα δώρα τους, δύο ρολόγια Tom Carter.

Παράλληλα, στο χώρο της εκδήλωσης υπήρχε ζωντανή ραδιοφωνική σύνδεση με το Πρώτο Πρόγραμμα του Ρ.Ι.Κ., το οποίο διασκέδαζε τους παρευρισκόμενους με τις μουσικές του επιλογές και μετέδιδε συνεντεύξεις και χρήσιμα στοιχεία για την ανακύκλωση.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Rethink (Reduce, Reuse, Recycle) Εκστρατεία Ευαισθητοποίησης για τη Μείωση, Επαναχρησιμοποίηση και Ανακύκλωση των απορριμμάτων στην Κύπρο», με συγχρηματοδότηση από το πρόγραμμα LIFE+ της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο Οργανισμός θα ήθελε να ευχαριστήσει τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό και να ευχηθεί σε όλους κάθε επιτυχία.

Scroll to Top