Νικητές διαγωνισμού «Say Cheese… with AFIS»

Ο μη κερδοσκοπικός Οργανισμός ΑΦΗΣ, που διαχειρίζεται το πρόγραμμα για την ανακύκλωση των μπαταριών οικιακού τύπου, βράβευσε τις νικήτριες του διαγωνισμού «Say cheese… with AFIS», κα. Ελίνα Κλήτου και κα. Κορίνα Γρηγορίου, την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016. Τα έπαθλα του διαγωνισμού ήταν δύο tablet και απονεμήθηκαν στις νικήτριες από τον Πρόεδρο της ΑΦΗΣ, κ. Κρις Χριστοδούλου. Ο διαγωνισμός ξεκίνησε στις αρχές Απριλίου και ολοκληρώθηκε στα μέσα Μαΐου.

Στο διαγωνισμό «Say cheese… with AFIS» οι συμμετέχοντες φωτογραφίζονταν σε Photo booth μαζί με εικόνες από την ανακύκλωση μπαταριών ενώ παράλληλα ενημερώνονταν για τη διαδικασία και τα σημεία που βρίσκονται τοποθετημένοι οι κάδοι ανακύκλωσης των μπαταριών. Στο διαγωνισμό συμμετείχαν κυρίως φοιτητές των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων Frederick (σε Λευκωσία και Λεμεσό), Uclan και Νεάπολις. Παράλληλα, το Photo booth χρησιμοποιήθηκε και στο ολοήμερο Φεστιβάλ Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης Λευκωσίας, της Green Dot Κύπρου τον Μάιο. Στόχος του συγκεκριμένου διαγωνισμού ήταν η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού και κυρίως των νεαρών ατόμων για την ανακύκλωση των μπαταριών.

Ο Οργανισμός μας θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους συμμετείχαν στο διαγωνισμό και υπόσχεται πως θα συνεχίζει να παρουσιάζει και νέους ενδιαφέροντες διαγωνισμούς, πάντα με στόχο την ενεργοποίηση του κοινού στην ανακύκλωση μπαταριών.

Απονομή των βραβείων στις νικήτριες του διαγωνισμού κα. Ελίνα Κλήτου και κα. Κορίνα Γρηγορίου, αντίστοιχα.

Scroll to Top