Find the Solution" Online Contest Winner

Νικήτρια διαδικτυακού διαγωνισμού «Βρες τη λύση»

Ο μη κερδοσκοπικός Οργανισμός ΑΦΗΣ, που διαχειρίζεται το πρόγραμμα για την ανακύκλωση των μπαταριών οικιακού τύπου, βράβευσε το νικητή του διαδικτυακού διαγωνισμού «Βρες τη λύση», κ. Μιχάλη Σταύρου, την Τρίτη 25 Μαΐου 2017. Το δώρο του διαγωνισμού ήταν μια φωτογραφική μηχανή Fujifilm Instax Mini 8 και απονεμήθηκε από τον Εμπορικό Διευθυντή της Green Dot Κύπρου, κ. Σάκη Θεοδοσίου.

Ο διαδικτυακός διαγωνισμός «Βρες τη λύση» ήταν ένας διαγωνισμός στον οποίο οι συμμετέχοντες καλούνταν να συνδυάσουν με ‘μαθηματικό’ τρόπο τον Οργανισμό ΑΦΗΣ με την ανακύκλωση μπαταριών. Στόχος του διαγωνισμού ήταν η ευαισθητοποίηση του κοινού και η σύνδεση του Οργανισμού ΑΦΗΣ με την ανακύκλωση μπαταριών . Ο διαγωνισμός ξεκίνησε στα τέλη Μαρτίου και ολοκληρώθηκε στις 3 Απριλίου.

Τα τελευταία χρόνια, η ΑΦΗΣ στοχεύει στην εντατική ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού μέσω του διαδικτύου. Ο Οργανισμός μας θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους συμμετείχαν στο διαγωνισμό και υπόσχεται πως θα συνεχίσει με τον ίδιο αμείωτο ρυθμό την προώθηση της ανακύκλωσης μπαταριών μέσω νέων και πρωτότυπων διαγωνισμών.

Scroll to Top