ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ – 10 ΧΡΟΝΙΑ ΑΦΗΣ

Με περισσότερους από 100 επιφανείς εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου, θεσμικών φορέων και της εκπαιδευτικής κοινότητας, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12 Νοεμβρίου, στο Lemon Park στη Λευκωσία, η Τελετή Βράβευσης των συνεργατών της ΑΦΗΣ Κύπρου που συνέλεξαν τις μεγαλύτερες ποσότητες μπαταριών για ανακύκλωση την περίοδο 2009 – 2019.

Τα βραβεία δόθηκαν για πρώτη φορά, με την ευκαιρία των εορτασμών των 10 χρόνων λειτουργίας της ΑΦΗΣ Κύπρου. Ο Οργανισμός θέλησε με τον τρόπο αυτό να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες που πίστεψαν στο όραμα και στην αποστολή της ΑΦΗΣ και επέδειξαν μέγιστο ζήλο στη συλλογή μπαταριών.

Στην τελετή απονομής, χαιρετισμό απηύθυνε ο αξιότιμος Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, κ. Κώστας Καδής, ενώ για τα 10 χρόνια της ΑΦΗΣ Κύπρου μίλησε ο πρόεδρος του Δ.Σ του Οργανισμού, κ. Κρις Χριστοδούλου.

Το παρόν τους έδωσαν επίσης η αξιότιμη Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κα. Βασιλική Αναστασιάδου, ο βουλευτής και Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής των αντιπροσώπων κ. Αδάμος Αδάμου, ο Δήμαρχος Στροβόλου κ. Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, ο Δήμαρχος Μέσα Γειτονιάς κ. Δώρος Αντωνίου, ο Δήμαρχος Αγλαντζιάς κ. Χαράλαμπος Πετρίδης και ο Δήμαρχος Αραδίππου κ. Ευάγγελος Ευαγγελίδης.

Στην τελετή απονεμήθηκαν συνολικά 17 βραβεία μέσα από 10 κατηγορίες. Συγκεκριμένα βραβεύθηκαν: Αλφαμέγα Έγκωμης, ΙΚΕΑ Βεργίνας, Metro Σπύρου Κυπριανού, Πανεπιστήμιο Κύπρου, International School of Paphos, Δημοτικό Σχολείο Αγίων Αναργύρων, Νηπιαγωγείο Καρμιώτισσα, Υπεραγορές Αλφαμέγα, Cyta, Κυπριακά Ταχυδρομεία, Δήμος Λευκωσίας, Κοινότητα Τρούλλων, 53ο Σύστημα Προσκόπων Αποστόλου Βαρνάβα, Στρατόπεδο Παντελή Κατελάρη και οι φούρνοι Ζορπάς.

Βραβείο «Τιμής Ένεκεν» απονεμήθηκε στην εταιρεία Innovating Environmental Solutions Center καθώς και στον κ. Ηλία Ορδόλη, πρώην διευθυντή της ΑΦΗΣ Ελλάς.

Η ΑΦΗΣ Κύπρου ευχαριστεί θερμά όσους τίμησαν με την παρουσία τους τη βραδιά βράβευσης και όλους τους συνεργάτες της. Υπόσχεται ότι θα στοχεύσει σε μια πιο στενή συνεργασία με όλους, γιατί μόνο μέσα από κοινές δράσεις έρχονται τα βέλτιστα αποτελέσματα.

Scroll to Top