Φεστιβάλ Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης Λεμεσού

Ελάτε για μια μέρα που θα σας μείνει αξέχαστη!

Η Green Dot Κύπρου παρουσιάζει το Φεστιβάλ Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης της Λεμεσού! Το Σάββατο 7 Νοεμβρίου στο Μώλο στη Λεμεσό από τις 11 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα. Με πολλά παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους, μουσική, διασκέδαση, εκπλήξεις, ενημέρωση και δημιουργία! Η είσοδος στο Φεστιβάλ είναι ελεύθερη.

Το Φεστιβάλ θα έχει ενημερωτικό, εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα. Στόχος είναι η εκπαίδευση του κοινού και ιδιαίτερα των νεαρών ατόμων σε θέματα περιβάλλοντος και ανακύκλωσης με ένα διασκεδαστικό τρόπο.

Στο χώρο του Φεστιβάλ, θα υπάρχουν ποικίλα εκπαιδευτικά παιχνίδια δίνοντας στα παιδιά τη δυνατότητα να μάθουν για την ανακύκλωση παίζοντας, ενώ παράλληλα θα μπορούν να ψυχαγωγηθούν από κλόουν και ταχυδακτυλουργούς. Ταυτόχρονα, σε ειδικά περίπτερα σε όλο το χώρο του Φεστιβάλ θα γίνεται ενημέρωση από πολλούς οργανισμούς για ποικίλα περιβαλλοντικά θέματα. Επίσης, θα υπάρχει άφθονο φαγητό και ποτό σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές στην καφετέρια του Φεστιβάλ.

Α και μην ξεχάσετε να φέρετε μαζί σας ρούχα που δεν χρειάζεστε για να διατεθούν μέσω του Ανάκυκλου Περιβαλλοντική σε άπορους συνανθρώπους μας ή να ανακυκλωθούν, καθώς και τρόφιμα για να διατεθούν στα κοινωνικά παντοπωλεία των Δήμων μας.

Scroll to Top