Battery recycling campaign with Fournos Zorpas

Εκστρατεία για την ανακύκλωση μπαταριών με τους Φούρνους Ζορπάς

Στις αρχές Ιουνίου, η ΑΦΗΣ διενήργησε εκστρατεία για την ανακύκλωση μπαταριών με τους Φούρνους Ζορπάς στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας περιβάλλοντος. Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας τοποθετήθηκαν κάδοι ανακύκλωσης μπαταριών στα περισσότερα καταστήματα των Φούρνων Ζορπάς οι οποίοι έχουν παραμείνει ως μόνιμα σημεία συλλογής.

Παράλληλα, για μια εβδομάδα από τις 4 μέχρι τις 10 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε εντατική ενημέρωση για την ανακύκλωση μπαταριών με ειδικά ενημερωτικά φυλλάδια και βίντεο με τις διαφημίσεις του Οργανισμού. Συνολικά, διανεμήθηκαν 70,000 ενημερωτικά φυλλάδια στους πελάτες των Φούρνων Ζορπάς, ενώ παράλληλα οι εργαζόμενοι σε όλα τα καταστήματα των Φούρνων Ζορπάς φορούσαν ειδικά μπλουζάκια με τα μηνύματα της ΑΦΗΣ. Τέλος, το ίδιο διάστημα οι διαφημίσεις του Οργανισμού προβάλλονταν σε όλα τα υποκαταστήματα των Φούρνων.

Η εκστρατεία είχε ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία καθώς ενημερώθηκε πλήθος κόσμου. Ο Οργανισμός μας ευελπιστεί όπως οι πελάτες των Φούρνων Ζορπάς συνεχίσουν να μεταφέρουν τις μπαταρίες τους για ανακύκλωση με τον ίδιο και ακόμα μεγαλύτερο ζήλο.

Scroll to Top