ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Α.Φ.Η.Σ. XMAS EDITION (01.12.2023 – 21.12.2023)

Όροι & Προϋποθέσεις:

1. Συμμετοχή στον παρόντα διαγωνισμό συνεπάγεται αποδοχή των όρων και των προϋποθέσεων που ακολουθούν.

2. Ο διαγωνισμός δεν συλλέγει οποιαδήποτε προσωπικά δεδομένα, εκτός από το όνομα κάθε διαγωνιζόμενου/διαγωνιζόμενης, όπως αυτό εμφανίζεται στο προφίλ του/της στο Instagram. Η χρήση του ονόματος κάθε νικητή/νικήτριας είναι περιορισμένη, λόγω του γεγονότος ότι κάθε χρήστης στο Instagram μπορεί να δει το όνομά του/της μέσω ετικετών (tags) στο Instagram.

3. Διάρκεια διαγωνισμού: Από την 1η Δεκεμβρίου 2023 μέχρι και τις 21 Δεκεμβρίου 2023.

4. Στάδια του διαγωνισμού και όροι συμμετοχής: Όσοι και όσες επιθυμούν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό θα πρέπει (α) να ακολουθήσουν την επίσημη σελίδα της Α.Φ.Η.Σ. στο Instagram (@AfisCyprus), (β) να πατήσουν Like στο post του διαγωνισμού και (γ) να κάνουν tag τουλάχιστον δύο επαφές τους.

5. Τα δώρα του διαγωνισμού: Τρία (3) δωροκουπόνια αξίας 100 ευρώ έκαστο, ένα για κάθε νικητή/νικήτρια, τα οποία μπορούν να εξαργυρωθούν αποκλειστικά στο κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών. Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας της εξαργύρωσης, είναι απαραίτητη η προσκόμιση και η επίδειξη των δωροκουπονιών στο ταμείο.

6. Οι νικητές/νικήτριες δεν έχουν το δικαίωμα να ανταλλάξουν τα δώρα με χρηματικό ποσό ή να τα μεταβιβάσουν σε τρίτο άτομο.

7. Η κλήρωση θα γίνει με τυχαία επιλογή και θα πραγματοποιηθεί στις 22 Δεκεμβρίου. Την ίδια ημέρα θα ανακοινωθούν και τα ονόματα των νικητών/νικητριών στην επίσημη σελίδα της Α.Φ.Η.Σ. στο Instagram, σε σχόλιο κάτω από το post του διαγωνισμού, μετά την επιβεβαίωση εκ μέρους των νικητών/νικητριών ότι αποδέχονται το δώρο, καθώς και τους όρους και τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού.

8. Σε περίπτωση που οι νικητές/νικήτριες δεν απαντήσουν εντός 24 ωρών, τα δώρα θα αξιοποιηθούν σε νέους διαγωνισμούς της Α.Φ.Η.Σ.

9. H εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τους Όρους και τις Προϋποθέσεις του διαγωνισμού ανά πάσα στιγμή, εν μέρει ή εν όλω, χωρίς να έχει προηγηθεί σχετική ενημέρωση.

Scroll to Top